VARÁZSPALLÓ – Mozgásra tervezve!

Mi is az a varázspalló? Játék? Fejlesztőeszköz? Mozgásélmény? Vagy egy különleges lakberendezési tárgy? Valójában mindezt egyszerre jelenti! Egyszerű, mégis ezerféleképpen használható, én természetesen most elsősorban a mozgásfejlesztő oldalát emelem ki Nektek, hiszen remekül beépíthető egy gyerekjóga órába. Akkor is, ha 1 db van belőle a csoportban, és akkor is, ha több:) Külföldön már egy egész módszertant találtak ki ezzel az eszközzel, Wobbel yoga néven, a gyerekek imádják!

Itthon a Varázspalló készíti szuper minőségben ezeket a deszkákat, ezért hozzájuk kaphattok 15% kedvezményt 1 palló árából, de ha egynél többre lenne szükségetek, Kálmán Melindával, a tulajdonossal fel tudjátok venni a kapcsolatot e-mailben, és még kedvezőbb árat tudtok kikalkulálni, itt keressétek: kalman.melinda@gmail.com

Forrás: wobbel yoga

A varázspalló, mint mozgásfejlesztő eszköz

A palló különleges mozgásélményt jelent. Miközben a gyerekek játszanak vele, fejleszti és harmonizálja mozgásukat. Az egyik előnye, hogy sok más fejlesztőeszközzel szemben csupán két dimenzióban billen, így azok a gyerekek is hamar megbarátkoznak vele, akik bizonytalanabbak, vagy akik számára a mozgás kihívást jelent. Akár már a legapróbbakkal is pallózhatunk, a kisbabák élvezni fogják a finom ringatást. A nagyobbak számára pedig már jöhetnek a játékos feladatok!

A varázspalló, mint egy időtálló eszköz

Minden varázspallót egyedileg készítenek, kiváló minőségű, bevizsgált alapanyagokból. A pallók 250kg-ig biztonsággal terhelhetőek. Vásárlásoddal hazai gyártásban készült termék mellett adod le a voksod, és emellett munkát biztosítasz megváltozott munkaképességű munkavállalóknak is.

Kedvezmény mértéke: 15%

Kuponkód: jogakalandrafel2023

Így használhatod fel: A vásárlás végén csak írd be a megadott kuponkódot, pontosan úgy, ahogy itt megadtuk! Ez a kuponkód csak a Varázspallókra érvényes és egyszer tudod felhasználni!

A kupont eddig használhatod fel: 2023.12.31.

Link a webshopba: https://varazspallo.hu/