Szabályzat

A Jógakaland Klubot azért hoztuk létre, hogy azok, akik érdeklődnek a gyerekjóga, a  tudatos és harmonikus nevelés és családi élet iránt, olyan inspiráló és fejlesztő gyerekjógás tartalmakat kapjon, amiket kreatívan fel tud használni a családjában, vagy pedagógusként az ovis/iskolás csoportban:)

Ezen a felületen 12 havi tartalmat találsz és ez a virtuális könyvtár folyamatosan bővül, hiszen hónapról hónapra új tartalmakkal lepjük meg a tagjainkat, tehát érdemes aktívan visszatérni! A friss tartalmakat adott hónap 7-ig töltjük fel általában, de van hogy már előbb is:)

Miket találsz a Klubban?

Minden hónapban új fejlesztő tartalmakat érsz el a klub belső felületén, amiket mi készítünk neked, ráadásul nem csak a gyerekjóga témakörében, hiszen a gyerekek egészséges fejlődését számtalan kreatív és új módszerrel lehet támogatni! 

Találsz jógás meséket/óraterveket, játékokat, fejlesztő tartalmakat, meglepetéseket, amiket mind le tudsz tölteni és használni a gyerekekkel!

Hogyan használhatom fel a tartalmakat?

A klub tartalmait felhasználhatod a gyerekekkel a családban, vagy fejlesztőként, pedagógusként az óráidon belül a gyerekekkel, hogy színes és kreatív órákat építs fel, akár intézményekben ( óvoda, iskola ), akár magánórákat tartasz bérelt helyiségben! Ezt a saját nevedben teheted csak meg, pl: Móni Gyerekjóga, vagy Harmónia Gyerekjóga…stb.

Fontos tudnod,  attól, hogy ennek a Jógakaland a Klubnak a tagja leszel, nem jogosít fel arra, hogy Jógakalandos Oktatónak hívd magad és hogy használd a nevünket, logonkat, bármilyen grafikai tartalmunkat arra, hogy hirdesd, népszerűsítsd az óráidat, ha vannak foglalkozásaid! Ezt csak Jógakalandos Védjegyes Oktatóként teheted meg, ellenkező esetben ez jogi következményeket von maga után!

A Jógakaland név, és a Jógakalandhoz kapcsolható minden grafika, az is, amiket a Facebook, vagy Instagram oldalainkon találsz, szerzői jogvédelem alatt áll és a Jógakaland Gyerekeknek Kft. tulajdona! Csak az használhatja jogszerűen, aki védjegyes oktató lesz, és védjegyszerződést ír alá velünk, ennek első lépése viszont a Jógakalandos Online Képzésünk elvégzése.

Tehát engedély nélkül használni bármelyik grafikánkat, kivenni a környezetéből, átalakítani, beleszerkeszteni, legyen szó a letölthető PDF csomagokról, a könyveinkben, játékainkban, kártyáinkon szereplő grafikákról, vagy a logonkról, szigorúan tilos!  Például: nem készíthetsz olyan szóróanyagot, Facebook borítóképet, vagy csak sima posztot, amiben a mi grafikáink szerepelnek, akár más néven se ( pl: Maci jóga gyerekeknek, amiben a mi Macink grafikája benne van ). 

Természetesen ez nem arról szól, hogy a játékainkat nem használhatod a gyerekekkel, vagy hogy nem adhatod oda nekik például a színezőket vagy a Napüdvözlet plakátunkat az óráidon, amiket itt kaptál. Arról van szó, hogy gazdagsági tevékenységet nem folytathatsz védjegyszerződés nélkül a mi nevünkkel és grafikáinkkal!

Az itt található tartalmakat nem másolhatod le és adhatod tovább bárki másnak, és nem is küldheted át e-mailben sem, valamint nem teheted ki a saját weboldaladra, és bármilyen social media felületre!

Az a jó, hogy ha úgy döntesz egy napon, hogy Védjegyes Oktató szeretnél lenni, akkor itt a Klubbon belül, a Képzés fül alatt tudsz olvasni az online gyerekjóga oktatói képzésünkről, hiszen az első lépés ennek a tanfolyamnak az elvégzése!

Ha kérdésed lenne a fenti téma bármelyikével kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot az űrlapon, amit a Klub főoldalán alul találsz!