Stresszkezelés gyerekeknél kopogtatással!

” Ha harminc másodperc alatt mély trauma érhet bennünket, akkor miért ne gyógyulhatnánk ki belőle egy nap, egy óra vagy akár egy perc alatt? ” – Rick Wilkes, EFT szakértő

Hűűű, hogy én már milyen régóta készülök Nektek ezzel a workshoppal!!! Éppen ezért nagyon izgatottan várom a visszajelzéseiteket, hogyan tetszik ez a módszer! Most megismerhetitek az Érzelem Felszabadítás Technikát, rövidítve ÉFT-t!

Bizony, ez nem gyerekjóga, de ha megnézitek majd a workshopot, láthatjátok, hogy milyen jól tudjátok bármilyen gyerekekkel való foglalkozásban integrálni! A Klubban mindenképp szeretnék nektek megmutatni majd minél több érdekes és innovatív dolgot, amivel segíteni tudjátok a gyerekek testi és mentális egészségét, na meg persze a Tiéteket is, hiszen már én is kopogtatom magam például:) Éppen ez is csodás benne, hogy semmilyen előképzettség és végzettség nem kell hozzá, csakis ÖNISMERET!

Az Érzelmi Felszabadítás Technikája egy stresszkezelési és egyben önfejlesztő módszer, amely nagy hatékonysággal és látványos eredményekkel használható a testi és a lelki problémák oldására. Segít abban, hogy megismerd a problémáid gyökerét, a megoldási lehetőségeket, sőt rögtön oldjuk is az eddigi blokkokat, hogy végre tovább tudj lépni! Nem csak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is ajánlott, hiszen az EFT az egész család számára megoldást nyújt a stressz kezelésében.

A jegyzetet Sághy Zsuzsanna – EFT tanácsadó és tréner írta, és vele is vettem fel a videót erről a zseniális témáról! ” 2009 óta több, mint 650 elégedett ügyféllel a hátam mögött segítek a családi, párkapcsolati, gyereknevelési, munkahelyi konfliktusok, félelmek, és egyéb pszichoszomatikus problémák kezelésében. Célom, hogy minél többen megismerjék és használják azokat az egyszerű stresszkezelő módszereket, amivel segíteni tudnak magukon szorult helyzetekben. ” – Sághy Zsuzsa

Ha megfogott Téged ez a módszer és még többet szeretnél megtudni róla, akkor egyrészt ajánlom Zsuzsiék oldalát, ahol még online tanfolyam is elérhető, https://csaladbanutazunk.hu/ , másrészt pedig Nick Ortner – EFT- A kopogtató módszer című könyvét, amit ugyan én is már csak a bookline oldalán találtam meg antikvár példányban, de megérte megrendelni így is!

Valamint, létezik egy magyar fejlesztésű szuper hangoskönyv applikáció, a VOIZ Hangoskönyvtár , aminek ugyan van 4990 Ft-os havi díja, de pontosan 960 db, tényleg zseniális könyv van fent, például Nick Ortner EFT könyve is, amit aztán bárhol meg tudtok hallgatni, én nagyon szeretem!

Visszatérve a workshopunkhoz, itt találsz meg minden fontos dolgot ezzel kapcsolatban! A videó több mint egy óra, de visz magával, egyben is simán meg lehet nézni:) A jegyzeteket pedig felette találod!

A tartalmas jegyzetet és a példa kopogtatások szövegeit innen tudod letölteni, két külön fájlként, így már egyből ki tudod próbálni milyen is kopogtatni:)

Fontos, hogy a Klubbon belül a Játékcsomag és Meglepi ikonokra kattintva még több segítő és játékos tartalmat találsz még az ÉFT módszerhez, hogy a gyerekek is élvezzék:)