Napüdvözlet variációk – Májusi fókusz téma

A májusi fókusz témával az volt a célunk, hogy megmutassuk Nektek, milyen jól variálható és milyen könnyen beépíthető a mindennapokba a Napüdvözlet gyakorlatsor:) Írtunk hozzá verset, óratervet, rajzoltunk hozzá jógakalandos illusztrációkat, részletesen leírjuk az alap, a könnyített és nehezített változatát, lesz színező hozzá és kártyák is…stb., szóval tényleg alaposan körbejártuk a témát!

Ezeknek a segítségével a gyerkőcök könnyedén és játékos módon megtanulhatják a NAPÜDVÖZLET gyakorlatsort! Érdemes is, hiszen könnyen beépíthető a napi rutinokba, otthon is tudják csinálni majd, ha megtanítod nekik, és már napi 10 perces gyakorlásnak is nagyon jó hatásai vannak! Ezekről részletesen írtunk is a gyerekjóga tanfolyamban!

Szóval a NAPÜDVÖZLET ideális és könnyen megtanulható gyakorlatsor az általános testi-lelki egészség eléréséhez, fenntartásához!

Töltsd le az alábbi tanagyagokat, tanulmányozd mind a hármat, aztán a Klub felületén belül kattints majd az óratervek részhez, hiszen ott találsz 1 óratervet is hozzá, a mesés verses kisfüzetet a játékcsomag részben találod majd a kártyákkal együtt, a színezőket pedig a meglepire kattintva éred el!