FórumSziasztok! Ki milyen alap eszközöket vett az induló gyerekjóga csoportjába? Na és persze, hol szerezte be azokat?
Bánhidi Dóra Adminisztrátor kérdés 2 év ago
Mezei Edit
replied 2 év ago

Sziasztok, én a Jógaszőnyegeket a Sinsay-ben vettem meg, babzsákokát varrattam, használok még színes kendőket, kötelet, színes pamacsokat, színes tollakat, buborékfúvót….

2 Válasz
Bánhidi Dóra Adminisztrátor answered 2 év ago
Én a Jógaszőnyegeket a Sinsay-ben vettem, használok még színes pamacsokat, kötelet, babzsákot, színeskendőket, buborékfúvót…. 

Bánhidi Dóra Adminisztrátor answered 2 év ago
Sziasztok!
 
Dóri megkért, hogy írjam össze Nektek az általam szerzett jógaeszközök beszerezési helyét és adatait. Nálam maximum 10 fős csoportok vannak, így mindenből ennyit vásároltam, vagy csináltattam. Kivéve a dekorációs elemeket.
 
Nagyon sokat jártam utána, mit, hol érdemes beszerezni, mert nem mindegy milyen minőségben és mennyiért kapod meg az eszközöket.
 
🍃 A legfontosabb a matrac: ezeket a Sportissimo-tól vásároltam meg. https://www.sportisimo.hu/fit…/yoga-mat-180x61x0,4/320955/, 2690 Ft darabja, jó minőségű 4 mm-es vastagságú, többféle színben kapható.
🍃 Jógapárnák/ meditációs párnák: ezeket ismerőssel varrattam, mert elképesztő árak vannak.
🍃 Babzsákok: az Aktív sport webáruházban szereztem be. https://www.aktivsport.hu/babzsak-10×10-cm-sportszer…, 495 Ft darabja.
🍃 Gimnasztikai szivárvány szalagokat a HOR Zrt.-től vettem meg: https://horjatek.hu/gimnasztikai-szalag…, 1050 Ft darabja.
🍃 Csomózott kötelek (általam átalakított ugrókötelek): https://www.regiojatek.hu/termek-19064-ugralokotel_2.html, 695 Ft darabja.
🍃 Jógatéglákat is a Sportissimotól rendeltem: https://www.sportisimo.hu/sharp-shape/yoga-block/537603/, 2790 Ft darabja.
🍃 Mágikus kendőket a Gyereksportszer webshoptól vettem: https://www.gyereksportszer.hu/Magikus-kendok-12db-os…, 6850 Ft 12 db
🍃 Matricákat jutalomként a helyi papír írószerben vásároltam.
🍃 Varázsdobozok, fából készültek, a Hobby boltban vásároltam. Ezekben tartom a Mesélő jógakártyákat és a Gyógynövénypatika kártyákat., amiket az óráimon használunk. A kisebb 1500, a nagyobb 2200 Ft volt.
🍃 Akupresszúrás szőnyeg (az órákon ez a kavicsos tópart, folyópart), Insportline-nál vettem: https://www.insportline.hu/…/akupresszuras-masszazs…, 5100 Ft darabja.
🍃 Színes plédeket a relaxációhoz a KIKben vásároltam meg 890 Ft volt darabja. Finom puha, jó minőségű, szépen szegett szélekkel.
🍃 A jógaruháimat a Patent Duotól és a Dedolestől szoktam rendelni. Ezek nagyon jó minőségűek, bírják a strapát és a mosást. 😊
 
Remélem sokatoknak fog segíteni ez a lista!
 
Szuper jógás-kacagós órákat kívánok Nektek! ☺️
Szarvas Niki