Kalózos és Fagyis Nyári Jógás Kalandok

Összesen 13 havi tartalmat érsz el itt a Klubban, úgyhogy tudsz keresgélni a korábbi tartalmak között is, amiket szintén fel tudsz használni a gyerekekkel:) Van bőven miből szemezgetni, de most lássuk is mikkel készültünk Júliusban:

  • A jógás mesék között találsz egy szuper kalandos nyári mesét, amiben Fintor és Cingi kisegerek nyaralni mennek, és összehaverkodnak egy kalózzal is. Ehhez a meséhez kiegészítésként még egy kalózos kódmegfejtős játékot is készítettünk, és egy 3 darabból álló print szettet is! Ezeket majd a Játékcsomagban találod! Természetesen jógapózok ugyanúgy vannak ebben a mesében is:)
  • Írtunk egy rövid jógás verset is, ami most a fagyizás vidám témáját dolgozza fel! A verset úgy készítettük el, mintha egy poszter lenne egy szép színes fagyival, pont azért, hogy ki lehessen tenni a gyermek szobájába és bármikor eljógázhassa a verset:) Ezt is a jógás mesék között találod!
  • A játékcsomagból a már említett Kalózos Kódfejtős játékot és egy kalózos jógakalandos Print szettet tudsz letölteni
  • A Meglepibe szuper színezőket töltöttünk fel, mégpedig olyanokat, amiknek 1-1 részét a színezés után ki kell vágni, és ráragasztani a lapra, hogy kiemelkedjen a térből, így 3D-s hatása lesz:) Nagyon szeretik ezt a gyerekek, természetesen ezek is nyári hangulatúak!
  • Tavaly ilyenkor készült el a Nyári Jógakaland lapbook kreatív foglalkoztatónk, ami önmagában felér egy hónapnyi klub tartalommal, nézd csak meg, tele van játékokkal, ezt itt találod: https://klub.mesesmozgas.hu/nyari-jogas-lapbook/
  • További két nyári jógás mesét is találsz itt: https://klub.mesesmozgas.hu/oratervek-nyari-kalandok/
  • Egy szuper nyári bakancslistát pedig innen tudsz letölteni: https://klub.mesesmozgas.hu/nyari-bakancslista/

Azt hiszem ebben a hónapban sem fogtok unatkozni, remélem tetszenek majd a játékaink és a gyerekek örömmel használják majd:) További szuper nyári jógás kalandokat kívánok!!!