Interjú Sárosdi Virággal, a játékos tanulás mesternőjével:)

Sárosdi Virággal beszélgettem a gyerekek játékos fejlesztéséről, arról, hogy a 25 éves szakmai pályafutása alatt, milyen sokat változtak a gyerekek és a módszerek, amikkel fejleszti őket, arról, hogy ő hogyan szokott táborokra felkészülni, hogy sokszor elég 1 téma egy hétre és érdemesebb azt sok szemszögből körbejárni, és természetesen a Skillo Klubjáról is szó esett:)

Sárosdi Virág vagyok, a Skillo.hu alapítója. 

Hivatásom szerint gyógypedagógus-logopédus – és megszállottan szeretem a munkám. Ennél jobban már csak a családomért rajongok. Immár mind a hat gyermekem nagykorú lett, talán nekik köszönhetem mindazt a tapasztalatot, látásmódot, amit a munkám során is kamatoztatni tudtam. A két legkisebbet otthon tanítottam, akkoriban sokan megkérdőjelezték, működik-e ez a rendszer, a homeschooling Magyarországon. Így, egy évtized távlatából már bátran mondhatom, hogy igen, működik, működne. A Skillo.hu oldalon és a hozzá kapcsolódó csatornákon igyekszem minél több tudást és tapasztalatot átadni az olvasóimnak. 

Lassan 25 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött létrehoztam egy átfogó programot, ami jelenleg előfizetéses rendszerben működik. Ez a Skillo Klub. Tagjai szülők, óvodapedagógusok, tanítók – mindannyian megtalálják a számukra releváns tartalmat. Szeretettel várlak téged is!

https://skillo.hu/