Interjú Bazsalikomos kert Mariannal, a gyógynövények és a feszültségoldás

A jógakalandos gyerektea keverékünket is Beh Mariannal közösen készítettük el, ez a Durmi Maci Tea az igazán huncut gyerekeknek, ráadásul Mariann a barátnőm is, ezért egyből eszembe jutott, hogy mesélje el nektek a saját házi praktikáit, amiket ő használ otthon a gyermekeivel, amikor nyugtatásról, vagy éppen betegségből való kilábalásról van szó!

A Bazsalikomos kert 100%-ban természetes teái és fűszersói Beh Mariann családi receptjei alapján, sok-sok törődéssel készülnek. Termékei egytől egyig kézműves finomságok. A Bazsalikomos kert weboldalán, blog bejegyzéseiben leírja, melyik növényért miért rajongok, tippeket ad a termesztésükhöz, megosztja Veletek a hozzájuk fűződő kedvenc receptjeit. Ezekből már két könyve is megjelent, hatalmas sikerrel! 

Bővebben: www.bazsalikomoskert.hu

És fontos info, ha még nem láttátok volna itt a Klubban a Kuponok között, hogy Mariann webshopjából mindent 20% kedvezménnyel tudtok megvásárolni a JOGAKALAND20 kuponkóddal:)

Ezt az interjút most nem egyedül készítettem, több Klubtag is csatlakozott és kérdezett a témával kapcsolatban. Ennek a lehetőségét, mármint hogy csatlakozzatok az interjúra, a Zárt Facebook csoportunkba tettem ki:) Sajnos valamiért az internet kapcsolat gyengébb volt a megszokottnál, ezért a kép többször lefagy, miközben a hang megy tovább, elnézést a kellemetlenségért!