HerbClinic – A gyógynövények ereje

Szarvas Nikit itt ismertem meg a képzésemen, már ő is jógakalandos gyerekjóga oktató, de emellett még számos más dolgot csinál! Például 2020 augusztusában jelent meg az első könyve a Természetgyógyász a családban könyvsorozat első kötete, az Édesanyák kézikönyve, majd 2021 novemberében a második könyve, a Nők kézikönyve, a Scolar Kiadó gondozásában. Egyébként biomérnök, fitoterapeuta, Bach-virágterapeuta, természetgyógyász és jógaoktató😊

Nagyon fontosnak tartja, hogy a gyerekek már kicsi korban beletanuljanak, hogyan tudják magukat gyógyítani és egészségesen tartani, ezért a képzésem után már ki is találta, hogy Mesés – Gyógynövényes Jógakaland órákat tart a gyerekeknek Budaörsön, ahol a gyógynövényekkel és a jógával ismerkedhetnek meg játékos formában. Ez a gondolat ihlette a Gyógynövénypatika kártyajátékát is, amely 2022 áprilisában jelent meg magánkiadásban. Van webshopja is, ahol minden ehhez a témához kapcsolódó dolgot megtaláltok!

Kedvezmény mértéke: 10%

Kuponkód: JK2022

Így használhatod fel: A vásárlás végén csak írd be a megadott kuponkódot, pontosan úgy, ahogy itt megadtuk! Többször is felhasználhatod, minden termékre érvényes. 

A kupont eddig használhatod fel: 2023.12.31.

Link a webshopba: https://herbclinic.hu/