Hangos Relax Mese – Te csak légy a fa!

A Hangos Relax meséinkről

Mindenki tapasztalja, hogy alapvetően is ezerszer több inger éri a mai gyereket, de a világ történései is egyre fordulatosabbak és kiszámíthatatlanabbak az utóbbi években. A külső körülményeken sajnos nem igazán tudunk jelentősen változtatni, de azon igen, hogyan reagáljunk rá!

Ha megmutatunk a gyerekeknek különböző öngondoskodó technikákat, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy ha együtt megtapasztalunk velük ilyen gyakorlatokat, akkor kialakul a biztonságos belső világuk, amit a külvilág már egyre kevésbé tud majd megbolygatni! Vagyis nem uralkodik el rajtuk a félelem, a szeretet lesz az, ami irányítja az életüket:)

A Relaxáció már gyerekkortól gyakorolható

A relaxáció az egyik legegyszerűbb módszer, ami ebben tud segíteni! Közben a gyermek megtanulja, hogyan figyelje teste jelzéseit, milyen az, amikor feszült, és milyen a teste, amikor nyugodt. Többszöri gyakorlással elsajátíthatja, hogyan tudja direkt előidézni a nyugodt, ellazult állapotot, azaz megnyugtatni önmagát:) Ebben segítenek a jógakalandos Hangos Relax meséink! Szuper kiegészítő hanganyagok a gyerekjóga óráidra!

Az összes, vagyis mind a 6 db Hangos Relax Mesénket itt találod a webshopunkban, és mindegyikbe bele is tudsz hallgatni:) https://shop.jogakaland.hu/relax-mesek/

Ne feledd, még mindig él a gyerekjóga oktatói kedvezményed a webshopunk összes termékére: GYJK15

A kép alatt pedig megtalálod a meglepetésünket:)

Te csak légy a fa – Hangos Relax mese

Ez a mese lehetőséget nyújt arra, hogy gyermeked belehelyezkedjen egy-egy érzelmi állapotba, megfigyelje, hogy az milyen testi tüneteket produkálhat, miből ismerheti fel, hogy most azt érzi, illetve mankót nyújt, hogy nehéz helyzetekben, hogyan tudja uralni, kontrollálni saját érzelmeit.

Innen tudod letölteni az MP3 formátumú Hangos Relax Mesénket: