Gyereknap és Testvérek Világnapja!

Összesen 13 havi tartalmat érsz el itt a Klubban, úgyhogy tudsz keresgélni a korábbi tartalmak között is, amiket szintén fel tudsz használni a gyerekekkel:) Van bőven miből szemezgetni, de most lássuk is mikkel készültünk Májusban:

Nem tudtuk megállni, hogy több témával is foglalkozzunk:) Természetesen a nagybetűs GYEREKNAP nem maradhatott ki, ezért tartalmaink egyik fele ezt dolgozza fel, a másik pedig egy kicsit komolyabb témát, a Testvérviszony kérdéskörével foglalkozik! Többen is jeleztétek, hogy szeretnétek ezzel foglalkozni, ezért most elkezdtük:)

  • A jógás mesék között találtok egy Gyereknapról szóló, nagyon mozgalmas és játékos verziót, amihez extra meglepetést is le tudtok majd tölteni egy zászlófüzér formában! Írtunk még egy szuper kedves kis verset a testvérviszonyról is, ami tulajdonképpen egy rövid jógagyakorlat, jógaflow is egyben:)
  • A játékcsomagban most egy nagyon szórakoztató pörgetős játékot találtok, aminek a segítségével nem csak jógázni tudnak a gyerekek, de nagyon jópofa módon sokkal jobban meg is ismerik egymást:) Szerintük ezt a játékot még sokszor elő kell majd vennetek az év során!
  • A Meglepiben tesó vagy barátság karkötőkkel készültünk, 3 lányos és 3 fiús grafikával! Csak le kell tölteni és kivágni a karkötőket, majd kiválasztani a kedvencet a csuklóra:) Ha nagyon lelkesek a gyerekek, ki is színezhetik olyanra, amilyenre csak szeretnék!
  • Május 10-én lesz a Madarak és fák világnapja, tavaly pedig ennek kapcsán készítettünk egy gyönyörű óriás mesefát, 10 érzelmi madárkával, hozzá mesével! Ezt a tartalmat is fel tudod idén használni a gyerekekkel, érdemes: https://klub.mesesmozgas.hu/orias-meses-fa-es-10-madarka-az-erzelmekkel/ Ennek a segítségével az érzelmeikkel ismerkednek meg, tudatosítják azokat, és rávezetjük őket, hogy ők maguk nem azonosak az érzelmeikkel akkor sem, amikor épp nagyon elviszik azok őket!

    Szuper jógás kalandokat kívánunk Nektek Májusra is!!!