Fókuszban az új év és az új szokások!

Ebben a hónapban meglepünk egy TÉLI LAPBOOK-kal, aminek a központi témája az ÚJ ÉV, ÚJ KEZDET és pláne az, hogyan vezessünk be az életünkbe egy ÚJ SZOKÁST:)

  • Ehhez tehát készült egy tartalmas és kreatív lapbook, amit a Játékcsomag részben tudsz letölteni, és ott tudod megnézni egy rövid videón, hogyan tudod összeállítani!
  • Írtunk két óratervet is, amiből az egyik azt mutatja be, hogyan lehet egy új szokást napi rutinná tenni, képzeljétek, még egy jógás verset is költöttünk hozzá, Csák- Iványi Réka és Kákonyi Alexandra oktatóink segítségével:) Szóval találtok az óratervben, de a lapbookban is, egy olyan verset, amit eleinte közösen tudtok eljógázni, utána pedig a gyerekek a nap bármely szakaszában egyedül is használhatnak otthon, minden nap!
  • Készültünk egy másik óratervvel is, aminél a hangsúly egy kicsit az elcsendesedésen volt, hiszen egy Téli sétát tehetnek meg vele a gyerekek az erdőben, ahol izgalmas állatos lábnyomokat is találnak a hóban:) ( ez is kapcsolódik a lapbook egyes feladataihoz ).
  • Még mindig nincs vége, mert a Meglepi részben egy kivágható hógömböt találtok, amibe bármit rajzolhatnak a gyerekek, amit csak szeretnének, hogy teljesüljön az idén a számukra:)

Mindent megtaláltok a Klub felületén az egyes ikonokra kattintva:)