Fókuszban az Egészség!

Már 12 havi tartalmat érsz el a 4 havi helyett a Klubban, úgyhogy tudsz keresgélni a korábbi tartalmak között is, amiket szintén fel tudsz használni a gyerekekkel:) Van bőven miből szemezgetni, de most lássuk is mikkel készültünk Márciusban!

Kezdődik a TAVASZ, amit mi most az egészség szemszögéből közelítettünk meg:) Az egészség témakörét is többféle oldalról világítottuk meg, hogy minél érdekesebb módon lehessen a gyerekeknek felhívni a figyelmét ezekre a fontos és érdekes dolgokra:

  • A jógás mesék/óratervek között 1 teljes és nagyon tartalmas óratervet és 2 verset, rövidebb jógaflowt találsz ebben a témakörben. Az egyikben az egészség-betegség témakörét járjuk körbe, a másikban pedig arról lesz szó, hogy mik az egészséges, testünket tápláló ételek, és mik nem azok:) Mindegyikhez tartozik még plusz játék is!
  • A játékcsomagban egy nagyon szuper játékot találtok! Van benne egy kislány és egy kisfiú grafika, amit ki kell vágni és összeragasztani a hozzá tartozó kis dobozzal, majd ha ez megvan, akkor a gyerekek ” megetethetik ” a gyerekeket a különböző egészséges és egészségtelen ételekkel, amiket szintén mellékeltünk:) ( A játék összeállításáról és használatáról találsz egy rövid videót is! ) Ezzel is tudatosítani tudják magukban, hogy mik azok az ételek, amik táplálják őket és mik nem! Ez még nem minden, a ” Fald fel a szivárványt ” plakátjainkkal azt is megtanulhatják, hogy a különböző színű ételek melyik szervünkre van jó hatással!
  • Meglepiben a gyerekek a kézmosás fontosságáról tanulhatnak, hiszen a kézmosós játékunkkal megláthatják, hogyan tűnnek el a különböző bacik a kezünkről, ha alaposan megmossuk azt!
  • Ha pedig húsvéti témára is vágysz, óratervekkel, húsvéti kártyákkal, és tojáskereső játékkal, akkor eléred a tavalyi húsvéti tartalmainkat az Jógás mesék/Óratervek, Játékcsomag és Meglepi menüpontban, csak keress rájuk, vagy egyszerűen görgesd le az adott témakörök tartalmait! Idén is ugyanolyan szuperül működnek majd:)
  • Ne feledd, ha még nincs meg nektek, a Mesélő Jógakártyáinkkal még jobban fel tudod használni a Klub tartalmait, amit tagként 20% kedvezménnyel tudsz megvásárolni a MK20 kuponkóddal, ezen a linken: https://shop.jogakaland.hu/termek/meselo-jogakartyak-jatekdoboz/

Szerintem ennyi tartalom több márciusra is elég lenne, úgyhogy hajrááá, ismerkedj meg mindegyikkel!

Hajrááá, ismerkedj meg az új tartalmakkal!