Fókuszban a Zene világnapja és az Év vége – Június

A zene ünnepét több mint száz országban ünneplik meg ugyanazon a napon, a nyár első napján, június 21-én. Ennek köszönhetően mi is készültünk nektek. Ebben a hónapban találtok a klub felületén egy rövid videót arról, hogyan készíthettek egyszerűen, otthon is megtalálható anyagokból a gyerekekkel egy igazi ESŐBOTOT! Persze nem ám csak olyan valamilyet, hanem Jógakalandosat:)

A Játék fülről le tudtok tölteni egy cuki grafikát, amivel körbe be tudjátok ragasztani majd a saját készítésű esőbototokat és persze azt is megmutatjuk, hogyan tudjátok megcsinálni ezt a hangszert!

Az egyik óratervünk is erről szól, és szerves része lesz az esőbot, na meg az esőtánc:)

A másik óratervünk pedig az év végi kitüntetésekről szól! Sokan vegyes érzésekkel szokták várni a tanév végét. Legyen szó óvodáról vagy iskoláról, mindig nagy az izgalom. De hogyan lehet ezt a néha szorongással kevert izgalmat egy kicsit enyhíteni? Mindenképp pozitív hozzáállással!

Ebben nyújtunk egy kis segítséget nektek azokkal az oklevelekkel, amiket a Meglepi fül alatt találtok, és amiket ti is kioszthattok a lelkes kis jógázóitoknak. Erősítsétek bennünk, hogy attól szép és színes a világ, mert mindenki más és mindenki különleges. Mindenki lehet valamiben a “leg”, csak értő szemek kellenek hozzá, akik ezt meglátják és megmutatják a gyermeknek. Legyetek ti is ilyen értő szemek és kapjon mindenki olyan személyre szóló “bizonyítványt”, ami arra ösztönzi, hogy fogadja el és szeresse önmagát, hisz a legtöbb fontos dolognak ez lesz a fő kulcsa.

10 különböző letölthető és kinyomtatható oklevelet találtok a klub felületén. Vagyis igazából 9+1-et, mert bár mi is adunk nektek tippeket, ötleteket, hogy milyen elismerésekre lehetnek érdemesek a gyerekek, de akartunk hagyni egy nyitott kaput is, amennyiben ti magatok szeretnétek megfogalmazni számukra a “leg”-et.

Extra bónusz tartalmunk is van erre a hónapra, mégpedig az Év végi kihagyhatatlan VAKÁCIÓ felirat, persze ez is Jógakaland módra:) Minden betűhöz egy-egy jógapóz tartozik! Akár önmagában is eljógázhatjátok mind a 7 betűt, egymás után, folyamatban, például nyári bemelegítésnek, de klasszikusan úgy is használhatjátok a betűket, hogy 1-1 darabot ragasztotok fel belőlük minden alkalommal, egészen a nyári szünet első napjáig.

A VAKÁCIÓ PDF-t már innen egyből le tudjátok tölteni, ezután pedig irány a többi tartalom a Klubban:)