Fókuszban a Tél, Mikulás, Karácsony

Ebben a hónapban mi mással is tudnánk foglalkozni, mint Mikulással, Karácsonnyal és a Téllel:)

  • Írtunk Nektek egy nagyon kedves Téli mese óratervet, de ezen kívül több téli, Mikulásos-Karácsonyi verset is átdolgozunk jógásra, mert tudjuk, hogy szeretitek a rövidebb játékos gyakorlatokat! Csák – Iványi Réka oktatónk írt két saját téli verset, és átvariált három már ismert gyerekverset!
  • Készültünk 12db extra Téli – Karácsonyi jógakártyával, amiket a Mesélő Jógakártyáinkból alakítottunk át, és amire az óraterv és a két saját vers is épül! Ezen kívül a sima Mesélő Jógakártya paklira is szükségetek lesz majd!
  • Ez az időszak nem telhet el Adventi naptár nélkül, ezért természetesen elkészült az a verzió is, amit kitehettek a jógás foglalkoztató terem/ovis-sulis csoport…stb. falára, és 12 napon keresztül nyitogathatjátok a kis ablakokat. Mögöttük a Téli jógapózokat találjátok majd:) A 12 napot pedig azért választottuk, mert reméljük, hogy ennyit tényleg ki tudtok még nyitni az utolsó karácsony előtti jógafoglalkozás végéig!
  • Még mindig nincs vége, mert nagyon kedves színezőket is találtok, 4db-ot, amik attól különlegesek, hogy mindegyiknek van egy olyan része, amit rá lehet ragasztani az alapra és ettől térhatása lesz a dolognak, olyanok lesznek, mint 1-1 igazi karácsonyi alkotás, ajándék, nem csak sima színezők!
  • A végén pedig még egy Mikulás váró kilincsakasztót is oda tudtok ajándékozni a gyerekeknek:)

Mindent megtaláltok a Klub felületén az egyes ikonokra kattintva:)