Fókuszban a Nyári kalandok és a Lapbook készítés:)

Ebben a hónapban rákapcsoltunk a nyári kalandok témájára!!! Minden nagyon színes és vidám lett! Már régóta szerettem volna Jógakalandos Lapbook-ot készíteni Nektek, és végre eljött az idő, a nyári kalandok témakör tökéletes választás volt.

Remélem tetszeni fog és szeretik majd a gyerekek is. Tudom, hogy kicsit több vele az előkészület, mint egy egyszerűbb játékkal, de szerintem megéri kicsit többet bíbelődni vele:)

A Játék menüpontban bemutatom azt, hogy mi is az a Lapbook, le tudjátok tölteni a 22 oldalas Nyári Jógás Lapbook -ot, pontosabban a Lapbook ” alkatrészeit „, a játékokat, amiket kitaláltunk hozzá, hiszen magát a Lapbook-ot, Ti magatok készítitek majd el:)

Nyugi, arról, hogyan lehet elkészíteni és összeállítani, egy videót is találsz a Workshop menü alatt, ezt mindenképp nézd meg!

Az egyik óratervünk is kapcsolódik a Lapbook egyik feladatához, pontosabban ahhoz, amikor a nyári tengerparti háttérre el kell helyezni a 10 db mini kártyákat a nyári jógapózainkkal és mesét alkotni velük. Szóval mi adunk egy óratervet ehhez, de természetesen Ti magatok is kitalálhattok számtalan kisebb-nagyobb nyári jógás történetet. A másik óratervünk is kapcsolódik a nyári tematikához, nagyon kalandos lesz:)

A Meglepi fül alatt egy szuper ” Nyári Bakancslista ” PDF-t találtok, amit a gyerekeknek is odaadhattok, de lehet a csoporté is. Szuper lehetőséget ad, hogy beszélgessetek majd arról, kivel mi történt a nyáron!