Fókuszban a Nyári élmények, kalandok, emlékek

Augusztusban folytatjuk a nyári kalandok feldolgozását!

Ezúttal a Játék menüpontban egy TÁRSASJÁTÉKOT találtok, mégpedig nem is kicsit:) Ahogy már megszokhattátok, szeretünk nagyban gondolkodni, szóval most is 4 db A4 -es lapból tudjátok összeállítani a Balatoni Jógakaland Társasjátékunkat, ami egy szuper laza, vidám, na és persze jógás kooperatív társasjáték!!! A PDF-ben a társas minden elemét megtaláljátok és ki is tudjátok vágni, csak egy dobókockát kell nektek hozzáadni. A szabályzat is le van írva:)

Az egyik óratervünk is kapcsolódik ehhez a társasjátékhoz, illetve annak a témájához, hogy milyen nagy ereje van annak, ha közösen, csapatosan oldunk meg problémákat!

A másik óratervünk is izgalmas lesz! Kapcsolódik a Meglepi menüpont alatt található emlékgyűjtő fényképezőgéphez:) Az óraterv különlegessége, hogy interaktív, és a gyermekek tudják benne alakítani a szálakat, ők válogatják majd össze hozzá a kártyákat. A nyári emlékeket kell felidézni és sorra venni hozzá!

A Meglepi fül alatt tehát egy kiszínezhető fényképezőgépet találtok, amihez természetesen ” filmeket ” is adunk. Ezekre a gyerekek lerajzolhatják, festhetik, vagy leírhatják az eddigi kedvenc nyári élményeiket:)

Kezdődhetnek az augusztusi jógakalandok?:)

Akkor hajráááá, klikkelj a klubban a különböző ikonokra!