Durmi Maci Érmegyűjtő kis füzet!

Sokan kerestétek már, és én is szerettem volna ilyet a gyerekeknek, úgyhogy elkészült a kis jógakalandos matricagyűjtő füzetünk, ami pontosabban Durmi Maci Érmegyűjtő füzete! Tökéletes lesz az év kezdéshez, az biztos, tele szuper gyűjtési lehetőségekkel!

Így készítsd el a kis füzetet:

Nyomtasd ki mind a három oldalt, majd amin a cím van ( Durmi Maci Érmegyűjtő ), fordítsd le úgy, hogy a tiszta fehér része legyen felül. Erre ragaszd rá, vagyis ragaszd össze, a második oldalt, amin az érmegyűjtés lehetőségei vannak. Ez a színes felével legyen felfelé. Miután összeragasztottad a két fehér oldalán a két oldalt, hajtsd félbe és már kész is a kis füzet:) A harmadik lapon a kivágható érme ” matricák ” vannak, amiket gyűjteni kell. Ezeket jó ha előre kivágod és elteszed mindet, de legyenek Nálad az óráidon, hogy bármikor adhass belőlük a gyerekeknek!

A gyűjtőlapon láthatsz egy 5 -ös és egy 10-es számot. Ezt azért csináltuk így, mert ha szeretnéd, 5 vagy 10 beragasztott érme után adhatsz valamit a gyerekeknek, de nem kötelező:)

A füzet borítójára a gyerekek nevét/jelét is ráírhatjátok, rajzolhatjátok! Ha betelik egy, ki tudjátok nyomtatni újra!

Használjátok sok Szeretettel:)

Innen tudjátok letölteni a PDF fájlt: